GripVis
Spray pentru gât

Folosind GripVis de la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi! GripVis ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, Gripvis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa orală şi faringiană, reducând răspândirea și proliferarea virusurilor răcelii - până când corpul îl elimină.

Simțiți-vă ușurat și concentrați-vă asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru dvs!

Ce este sprayul pentru gât GripVis?

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii.

Sprayul pentru gât GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă pe mucoasa gurii și a faringelui. Această peliculă creează o hidratare durabilă a mucoasei, care susține apărarea naturală a corpului.

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an.

Sprayul pentru gât GripVis nu conține conservanți. Un filtru steril garantează sterilitatea soluției, chiar și după utilizare repetată.

Care sunt proprietățile sprayului de gât GripVis?

Mucoasa gurii și a nasului sunt principalele căi de acces ale infecțiilor virale, care duc la afecțiuni precum răceala și gripa. După pătrunderea în gură, virusurile se pot atașa pe mucoasa bucală, unde se pot înmulți și răspândi. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile care produc virozele respiratorii și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase, astfel reducând multiplicarea și răspândirea virusurilor. Prin urmare, sprayul pentru gât GripVis formează o peliculă protectoare împotriva virusurilor răcelii.

Carragelose® conținut de sprayul pentru gât GripVis stabilizează pelicula fiziologică hidratantă a mucoasei faringiene și, prin urmare, asigură o hidratare susținută. Această peliculă fiziologică hidratantă servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi și susține apărarea naturală a organismului.

Pentru ce folosim sprayul pentru gât GripVis?

  • Pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior.
  • Acesta poate hidrata mucoasa faringiană, spre ex. în cazul tusei, răgușelii sau aerului uscat respirat.
  • Pentru tratamentul preventiv și de susținere în toate simptomele apărute ca urmare a uscării sau iritării 
    gurii și a gâtului (cauzată de fumat, vorbire pe perioade îndelungate sau cântat).

Cum și cât de frecvent se va folosi sprayul pentru gât GripVis?

Înainte de prima aplicare, dacă este necesar, pompaţi de câteva ori până când se eliberează un puf uniform. Când pulverizaţi, ţineţi flaconul în poziţie verticală astfel încât tubul de aspirare să pătrundă în lichid. Pentru a evita rănirea, introduceţi pulverizatorul cu atenţie şi nu prea adânc în cavitatea bucală.

Pulverizaţi unul sau mai multe pufuri în gât, de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

GripVis spray pentru gât poate fi utilizat o lungă perioadă de timp, dacă este cazul, întrucât nu prezintă risc de supradozaj.

Cumpărați GripVis

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii.

Puteți cumpăra GripVis de la farmacia locală.

 

Cumpărați GripVis