Ghid privind răceala 

Vindecați o răceală

Combateți rapid răceala: Medicamentele și remediile casnice

Ce trebuie să faceți dacă aveți o răceală? Nu putem răspunde în mod general la această întrebare, deoarece simptomele precum durerea în gât sau răceala se manifesta diferit în funcție de stadiul bolii. De aceea, există o mulțime de medicamente eliberate fără prescripție medicală pentru tratarea răcelii. GripVis vă ajută corpul să blocheze virusurile răcelii, înainte ca acestea să se răspândească. Odată aplicat, Gripvis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa nazală, reducând răspândirea și proliferarea virusurilor răcelii - până când corpul îl elimină.

 

 
Aici puteți accesa direct informațiile dorite:

 

 

 

Răceala: Medicamente care pot ajuta

În cazul unei răceli, majoritatea oamenilor suferă în liniște și așteaptă să se vindece infecția.

Nu există medicamente antivirale împotriva virusurilor răcelii. Tratamentul răcelii este simptomatic:

Decongestionantele nazale ajută la desfundarea nasului înfundat.

Antitusivele ajută la ameliorarea tusei.

Expectorantele ajută la eliminarea mucusului.

Antihistaminicele ne ajută să combatem rinoreea și strănutul.

Analgezicele pot ajuta la ameliorarea febrei, a durerilor de cap și a durerilor minore.


Verificați întotdeauna efectele adverse ale medicamentelor. Informați medicul sau farmacistul referitor la orice produs sau supliment pe care îl luaţi.

Dar, dacă reacționați la primele semne și recurgeți la un tratament adecvat, puteți contracara această evoluție tipică și puteți scăpa mai repede de simptomele de răceală.

Cum scăpăm mai repede de o răceală: Folosiți GripVis la primele semne de infecție!

Ingredientul activ al GripVis este Carragelose®, un Iota-Carragenan, care este un polimer derivat din alge marine roșii comestibile.

Polizaharidele de caragenan sunt molecule mari extrem de flexibile, care se ondulează, formând structuri elicoidale. Acestea sunt hidrofile, atrăgând și reținând apa.

Această moleculă mare de polizaharide nu este absorbită din tractul respirator și nici nu este metabolizată, acționând pur mecanic asupra infecției virale.

Mai multe informații despre GripVis