GripVis
Spray nazal

Folosind GripVis de la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi! GripVis ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, GripVis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa nazală, reducând răspândirea și proliferarea virusurilor răcelii - până când corpul le elimină.

Simțiți-vă ușuraţi și concentrați-vă asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru dvs!

Pentru ce folosim sprayul nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis poate scurta durata bolilor virale asemănătoare gripei și poate atenua severitatea simptomelor de răceală. Sprayul nazal GripVis poate reduce noile infecții și posibilitatea de reapariție a simptomelor virale ale răcelii.

Sprayul pentru gât GripVis servește la umezirea mucoasei nazale, cu rol în profilaxia și tratamentul de susținere a tuturor afecțiunilor cauzate de mucoasa nazală uscată și iritată.

Ce conține sprayul nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis este o soluție limpede, incoloră, vâscoasă, fără miros. 1 ml soluţie 
conţine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose®), kappa-caragenan 0,4 mg, clorură de 
sodiu și apă purificată.

Care sunt proprietățile sprayului nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă pe membrana mucoasei nazale. Acest strat lichid servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi și, astfel, poate să protejeze împotriva răcelii și a afecțiunilor asemanatoare gripei, cauzate de virusurile răcelii.

Nasul reprezintă calea cea mai frecventă de pătrundere a virusurilor care declanşează răceala şi bolile asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate, spre exemplu, de virusuri precum rinovirusurile și coronavirusurile. Odată pătrunse în nas, virusurile se pot fixa pe membrana mucoasă şi pot infecta celulele mucoase în care se multiplică şi se răspândesc. Apar astfel simptome tipice de răceală, cum ar fi nas înfundat sau rinoree, durere în gât și/sau durere de cap, tuse etc.

De multe ori, în stadiul incipient al bolii, nu se poate face diferenţa între o răceală şi o gripă. Gripa fiind o boală potenţial gravă, diagnosticul trebuie stabilit de un medic.

Sprayul nazal GripVis conține Carragelose®, o substanță obținută din alge marine roșii. Carragelose® are un dublu efect pozitiv.

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare împotriva virusurilor răcelii pe membrana mucoasei nazale. Răceala și bolile asemănătoare gripei sunt cauzate de o mare varietate de virusuri, cum sunt, de exemplu, rinovirusurile și coronavirusurile Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile răcelii și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase. Astfel, reproducerea și răspândirea virusurilor responsabile de infectarea căilor respiratorii este redusă.

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă. Prin acțiunea Carragelose®, această peliculă persistă mai mult timp pe mucoasa nazală și servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi. Această peliculă fiziologică hidratantă susține protecția naturală a corpului împotriva virusurilor răcelii.

Cumpărați GripVis

Sprayul nazal GripVis poate scurta durata bolilor asemănătoare gripei și poate atenua severitatea simptomelor de răceală. Sprayul nazal GripVis poate reduce noile infecții și posibilitatea de reapariție a simptomelor virale ale răcelii.

Puteți cumpăra GripVis de la farmacia locală sau online.

 

Cumpărați GripVis