Despre GripVis

Răceala este cea mai întâlnită infecţie virală la om

Nasul și mucoasa gâtului sunt principalele căi de intrare ale infecțiilor virale care duc la răceală și boli asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate de virusuri precum rinovirusurile și coronavirusurile, de exemplu. Aceştia se pot atașa la membrana mucoasă și pot infecta celulele mucoasei unde se înmulțesc și se răspândesc. Acest lucru are ca rezultat simptomele tipice ale unei răceli, cum ar fi nas înfundat sau care curge, dureri în gât, cefalee și / sau tuse.

Răceala poate fi cauzată de mai mult de 200 de virusuri diferite care pot infecta căile respiratorii superioare. Rinovirusurile provoacă până la 50% din toate răcelile, iar coronavirusurile sunt al doilea agent cel mai frecvent, provocând 10-15% din răceli.

Nu există tratament anti-viral cu spectru larg sau vaccinare împotriva acestor diferite tulpini de virus respirator.

GripVis blochează eficient următoarele virusuri ale răcelii

  • Virus gripal A
  • Coronavirus
  • Rinovirus
  • Virus Coxsackie

Proprietățile Carragelose® de capturare a virusurilor

Carragelose® formează o peliculă protectoare în cavitatea nazală, pe mucoasa gurii și a gâtului, învăluie virusurile și le împiedică să se atașeze. Cel mai probabil, Carragelose® împiedică legarea sau pătrunderea virusurilor în celule. Prin urmare, reproducerea și răspândirea virusurilor responsabile de infectarea căilor respiratorii este redusă. Reduce încărcătura virală în lavajul nazal și, în consecință, reduce simptomele de răceală obișnuită.

Aflați aici cum funcționează Carragelose®