GripVis
Drajeuri

Folosind GripVis de la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi! GripVis ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, Gripvis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa orală şi faringiană, reducând răspândirea și proliferarea virusului răcelii - până când corpul îl elimină.

Simțiți-vă ușurat și concentrați-vă asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru dvs!

Ce sunt drajeurile GripVis?

Drajeurile GripVis pot fi utilizate în mod suportiv pentru profilaxie și pentru tratamentul de susținere a infecțiilor tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii, drajeurile GripVis formează o barieră protectoare împotriva virusurilor răcelii.

Drajeurile GripVis conțin Carragelose® care stabilizează pelicula hidratantă de pe mucoasa bucală și gât, care se formează atunci când se sug drajeurile. Prin urmare, pelicula hidratantă este menținută, formând o barieră fizică împotriva factorilor externi.

Drajeurile GripVis: pot fi utilizate la adulți și copii cu vârsta de peste 6 ani.

Care sunt proprietățile drajeurilor GripVis?

Mucoasa gurii și a gâtului sunt principalele căi de acces ale infecțiilor virale, care duc la afecțiuni precum răceala și gripa. O mucoasă uscată a gurii și a gâtului poate determina o scădere a rezistenței la virusurile răcelii. După intrarea în gură, virusurile se pot atașa la mucoasa bucală, în care se pot înmulți și răspândi. Drajeurile GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă care susține apărarea naturală a organismului împotriva virusurilor. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile de răceală și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase. În consecință, proliferarea și răspândirea virusurilor care cauzează virozele respiratorii este redusă.

Mucoasa bucală și mucoasa faringiană servesc ca barieră împotriva factorilor externi, numai atunci când sunt suficient de hidratate. Șederile prelungite în spații cu umiditate relativă scăzută, precum camerele încălzite sau cu aer condiționat, mașini, trenuri sau avioane pot cauza uscarea și iritarea mucoasei bucale și a gâtului. De asemenea, extenuarea fizică intensă a gâtului, cum ar fi cântatul, vorbirea îndelungată sau fumatul, pot duce la uscarea mucoasei bucale și a gâtului. În consecință, pot apărea tusea, răgușeala sau guturaiul.

Care este utilizarea drajeurilor GripVis?

Drajeurile GripVis pot fi folosite pentru tratamentul preventiv și de susținere în virozele respiratorii și infecțiile virale asemănătoare gripei și servesc hidratării mucoasei gurii și a gâtului.

Pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior.

Pentru hidratarea gurii și a gâtului, în cazul inspirării e aerului uscat, a tusei sau a răgușelii, spre exemplu.

Pentru tratamentul preventiv și de susținere în toate simptomele apărute ca urmare a uscării și/sau iritării mucoasei orale și faringiene.

Dozaj și mod de administrare

Cum și cât de frecvent se vor folosi drajeurile GripVis?

Se va administra un drajeu, de câteva ori pe zi, de regulă 3-6 pe zi, la nevoie.
Cantitatea zilnică totală nu va depăși șase drajeuri, în caz contrar pot apărea efecte laxative.
Drajeurile GripVis pot fi utilizate pentru perioade mai lungi, la nevoie (până la 30 de zile).

Cumpărați GripVis®

Drajeurile GripVis pot fi utilizate în mod suportiv pentru profilaxie și pentru tratamentul de susținere a infecțiilor tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii, drajeurile GripVis formează o barieră protectoare împotriva virusurilor răcelii.

Puteți cumpăra GripVis® de la farmacia locală.

 

Cumpărați GripVis®